Online kursus

Online kursus

Mandril Race engineering vil gerne dele viden på alle områder omkring karting. Men, da det for os er mest afgørende at ramme begynderne, så vil de første videoer omhandle forholdsvis basale områder indenfor kartsporten.

Online kurser er videobaseret og vil blive frigivet på vores YouTube kanal. Skal du være sikker på at du modtager informationer om nye frigivelser, så følg os på kanalen.
Ellers vil vi fra vores hjemmeside linke til YouTube. 

I kan glæde jer til indholdet på denne side. Her er der en række videoer til fx - hvordan kommer jeg i gang med datalogning, hvad skal jeg være opmærksom på når jeg monterer en køler, eller hvordan justerer jeg camber eller caster på min gokart og meget mere.
Da det er vigtigt for os at vi rammer vores målgruppe, er du meget velkommen til at sende en besked til fx kartmotor på Facebook, hvor du kan komme med ris og ros, eller ønsker om et område som vi skal afdække.

Montering og justering af bagaksel

I denne video viser vi hvordan man skifter en bagaksel, samt hvad man skal være opmærksom på når man justerer den ind.
Videoen er lidt langt, men der er guldkorn hele vejen igennem.

Hvis du har behov for en dorn, som er vist i videoen, så send mig en besked :-)


!!!1. april 2019!!! Afdæk overstyring

Don't try this shit at home!!!

Denne video var vores bidrag til 1. april 2019: Den seneste generation af dæk er produceret miljøvenligt. Denne miljøvenlige produktionsproces giver os unikke muligheder til at afdække hvordan karten styrer.

Desværre går miljøvenligheden ud over holdbarheden af dækkene. I gamle dage var dækkene blødere og kunne alligevel køre flere kilometer.
Men, miljøvenligheden giver dig nye og alternative muligheder... Og vi vil klart nok oplyse dig om dem. Se vores seneste video her:

Afbalancering af dæk

Afbalancering af dæk er en vigtig ting, som kun de få på banen praktiserer. Du kender måske selv fornemmelsen af at køre bil med 90km/t og et dæk der lige har tabt en afbalanceringsklods.
Det ryster og rokker i styretøjet, og det bliver svært at fornemme køretøjet.

Tænk over det, næste gang du sender din kører ud med ikke afbalancerede dæk - eller se vores video her:

En nem måde at skifte dæk på

Dækskifte er nemt - bare du lærer teknikken. Vi beskriver den her - og med lidt øvelse, så har du sparet dæksaksen.
Metoden er beskrevet ved brug af senior dæk - de brede, men kan klart nok anvendes til de smalle 60cc dæk også.

Værktøj: dækaftager, en grydesvamp, en kompressor
Videoens længde ca 12 min.

Grundindstilling af din gokart

I vores første video vil vi fokusere på en nem og sikker måde at spore din gokart på. For os hos Mandril Engineering er det vigtigt at vi deler viden på tværs igennem ryttergården.

Sværhedsgraden til denne justering er i den lave ende. Præcision er det mest afgørende før du får succes med justeringen.

På de fleste karter kan denne justering udføres ved hjælp af to ring-gaffelnøgler. I vores tilfælde (med OTK) skal du bruge en 13'er og en 10'er nøgle - og klart nok et laser-sporingskit.
Videoens længde ca 7 min.

Vore ydelser

Her kan du læse mere om vore primære forretningsområder

Følg os

Mandril Racing er på de sociale medier, og vi holder siderne opdateret. 
Send os et "Like" og være opdateret.